"Hoe eenvoudig wil je het hebben?" 

De komende 10 tot 15 jaar gaat de gehele economie op de schop. Te beginnen met de auto-industrie komt elke pijler van de economie onder druk te staan. Ook de verzekeringsbranche en het bankwezen ontspringen de dans niet. De winnaars hebben één ding gemeen. Ze werken met deze vraag als vertrekpunt, zonder concessies! Een mooi voorbeeld is Tesla. Wat kunnen we van hen leren?

Ik weet dat ik soms wat uitgebreid van stof ben, dus niet schrikken van de items rechts hiervan in het menu. De bedoeling is goed.

In deze bijdragen vertel ik over het plezier dat ik aan iLetsel beleef. Het is altijd leuk om, als ik bij een gebruiker van iLetsel op bezoek ben, op de werkplekken iLetsel in bedrijf te zien.

Ik geniet van de ontwikkeling van iLetsel, samen met mijn zoon die ervoor zorgt dat iLetsel is gebouwd en wordt onderhouden  en van de implementatie bij onze nieuwe deelnemers.

We hebben nog veel plannen om iLetsel breder inzetbaar en vooral ook steeds leuker te maken.

Dat maakt het verschil tussen een dossiersysteem sèc en een dossiersysteem dat is geïntegreerd op een dynamisch platform. Ofwel in marketingtermen: Het verschil tussen het transactiemodel en het membership model.