"Hoe eenvoudig wil je het hebben?" 

De komende 10 tot 15 jaar gaat de gehele economie op de schop. Te beginnen met de auto-industrie komt elke pijler van de economie onder druk te staan. Ook de verzekeringsbranche en het bankwezen ontspringen de dans niet. De winnaars hebben één ding gemeen. Ze werken met deze vraag als vertrekpunt, zonder concessies! Een mooi voorbeeld is Tesla. Wat kunnen we van hen leren?

Uitwisseling Medische Gegevens onze eigen Hyperloop

Als we het hebben over privacy en privacy-gevoelige informatie dan staan de medische stukken met stip bovenaan in de Top Tien.

Het is dan ook vreemd dat de uitwisseling van deze stukken nog grotendeels per email plaatsvindt, terwijl er bijvoorbeeld brand uitbreekt wanneer een BSN nummer nog ergens vermeld wordt.

Het zal zeker te maken hebben met het ontbreken van een veilige methode maar laten we het over één ding eens zijn. 

De huidige situatie is een tikkende tijdbom en het wachten is op het moment dat het fout gaat. 

Dan zullen de rapen gaar zijn.

Toch hadden wij al rond 2010 een methode ontwikkeld om stukken op een veilige manier uit te wisselen zonder dat daar van alles voor hoeft te worden ingericht.

Daar wilde men toen niet veel van weten, iLetsel was toen één van de vele kleinere aanbieders en ook nog aan de belangenbehartigerskant. 

Die situatie is niet meer te vergelijken met nu, waar iLetsel de grootste volledig op het letselschadeproces gerichte aanbieder is met een marktaandeel van ruim 25%.

We gieten daarom die feature, die we toen heel knus het "Postkantoor" hadden genoemd, in een nieuw jasje en noemen hem, met een knipoog, onze Hyperloop. Het lijkt per slot van rekening nog het meest op de klassieke buizenpost.

(met het aanbieden van een aansluitpunt zonder dat men iLetseldeelnemer hoeft te zijn hebben we de drempel sterk verlaagd)